Elena Lasconi, observații chiar de la susținătorii partidului pentru că nu stăpânește partidul

Elena Lasconi, sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În plin scandal în USR, Elena Lasconi este sfătuită de o susținătoare USR să țină cont de cele zece puncte pe care le-a propus pentru a-ți păstra propriul electorat. Avocata Claudia Postelnicescu susține că e nevoie de o strategie clară și o alegere concretă a drumului pe care Elena Lasconi vrea să îl urmeze după alegerile prezidențiale.

„Dacă vrei să guvernezi cu PNL – și se vede că vrei – nu începi să îl insulți personal pe candidatul PNL și apoi să arunci niște nume, fără să ai nicio bază că există un deal în spate, măcar potențial.” susține Claudia Postelnicescu.

 

Cum își va face înțelegerile Lasconi, rămâne de văzut dacă va reuși să se impună în fața colegilor din propriul partid. În aceste zile, USR este un câmp de luptă între taberele create în partid pe care noua președintă nu doar că nu le poate controla, dar nici nu își poate forma propria echipă care să o sprijine în campania pentru prezidențiale. Tot mai multe voci din partid se declară nemulțumite de prestația Elenei Lasconi, iar cifrele sondajelor completează lista nemulțumirior din USR.

 

 

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: