Alegeri parlamentare: Rectorul Universităţii Tehnice Iaşi, Dan Caşcaval, s-a înscris în PSD

Sursa foto: Facebook/ Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi

Rectorul Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iaşi, Dan Caşcaval, s-a înscris în PSD şi s-a înscris în competiţia internă pentru a fi desemnat candidat la alegerile parlamentare.

Conducerea filialei ieşene a PSD a confirmat faptul că rectorul Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi”, Dan Caşcaval, a devenit de ”puţin timp” membru PSD şi că s-a înscris în competiţia internă pentru a fi nominalizat candidat la alegerile parlamentare.
Liderul PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, a confirmat pentru News.ro că vor exista discuţii în cadrul filialei privind candidatura rectorului ieşean şi că o decizie ar putea fi luată săptămâna viitoare.
”Este un câştig pentru filială şi ne bucură venirea sa în PSD. Am construit în timp o relaţie cu rectorul Dan Caşcaval. Orice preşedinte de organizaţie şi-ar dori să aibă astfel de persoane în structuri de reprezentare locale sau naţionale. El este membru PSD şi vom avea discuţii la nivel intern privind candidatura sa”, a declarat Cojocaru.
El a adăugat că intrarea rectorului Dan Caşcaval în cursa internă ”aduce doar beneficii PSD Iaşi”.
Listele PSD Iaşi pentru Senat şi Camera Deputaţilor ar urma să fie finalizate în următoarele două săptămâni, afirmă surse din partid.
În cursă s-au înscris 29 de membri ai PSD.
Social-democraţii ieşeni susţin că ar putea obţine şase mandate la alegerile parlamentare, două la Senat şi patru la Camera Deputaţilor.
Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: