Ciolacu, la Sibiu: Creşterea producţiei româneşti a fost şi rămâne o prioritate a mandatului meu

Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că o prioritate a mandatului său este creşterea producţiei româneşti, afirmaţie făcută în contextul vizitei la una dintre cele două fabrici din Sibiu ale producătorului de echipamente electronice pentru industria auto Marquardt Schaltsysteme. 

„Când vine vorba de industria auto, cel mai des se vorbeşte despre cele două mari fabrici din România, Dacia şi Ford. Şi este foarte bine! Ele au pus pe roate economia românească! Alături de ele, pe orizontală, avem sute de mii de angajaţi în producţia de componente auto. Astăzi am vizitat una dintre cele două fabrici ale producătorului de echipamente electronice pentru industria auto, Marquardt Schaltsysteme din Sibiu, locul de unde pleacă piese pentru firme auto din întreaga lume, de la cele germane la General Motors şi Tesla. Şi am văzut ce stă în spatele succesului lor: foarte, foarte multă muncă! Creşterea producţiei româneşti a fost şi rămâne o prioritate a mandatului meu. Pentru că aceasta este calea sigură de dezvoltare a acestei ţări”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Aflat în vizită la Sibiu, Marcel Ciolacu a luat masa cu studenţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din acest oraş.

„Sunt tineri. Sunt frumoşi. Sunt deştepţi. Ei sunt viitorii lideri ai Armatei Române. A fost o plăcere să iau masa astăzi cu studenţii Academiei Forţelor Terestre ‘Nicolae Bălcescu’ din Sibiu. E drept, nu am mâncat fasole verde teci, dar a fost foarte foarte bun”, a menţionat acesta într-o postare pe Facebook.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: