Puterea Banilor: Cea mai bună perioadă să te dezvolți, între 30 și 40 de ani

 Prezent în studioul emisiunii Puterea Banilor, realizată de Adriana Armanu, Vlad Mihălăchioiu a vorbit despre începuturile uneia dintre cele mai relevante comunități ale tinerilor oameni de afaceri.

„Nu știam foarte multe lucruri despre antreprenoriat, la început. Știam doar că nu mai vreau să fiu angajat niciodată. Așa au apărut acele petreceri nonconformiste, organizate în locuri neașteptate: pe peluza unui palat din Primăverii, într-un service auto… Mergeau foarte bine, dar mai era ceva, simțeam că sunt încă în căutări. Vorbind tot timpul cu antreprenori din toate zonele, am creat, în 2018, acest club de networking. De atunci, însă au avut loc foarte multe schimbări.”, spune Vlad.

După cinci ani, Romanian Business Club reunește peste 400 de business-uri din domenii ca IT, avocatură, marketing, vânzări, producție, transport, alimentație, turism pe roți, contabilitate, finanțe, publicitate.

Membrii „își spun punctul de vedere știind că nu vor fi judecați, afirmă owner-ul clubului. Se întâlnesc cu alți antreprenori, care poate au același tip de probleme, care au succes sau poate au trecut printr-un eșec. Aici își găsesc motivația să meargă mai departe sau să bucure de propriul suces. În al doilea rând, aici își pot găsi parteneri, clienți, furnizori noi. Poate investitori sau, de ce nu, prieteni. Lucrurile nu se limitează la acea întâlnire săptămânală în care participă 100 de antreprenori și un speaker.

Ce este extraordinar, subliniază invitatul Adrianei Armanu, este că noi nu avem probleme. Noi găsim soluții pentru orice. De ce? Pentru că suntem mulți și în felul acesta reușim să ne rezolvăm probleme foarte rapid, poate uneori în mai puțin de cinci minute.”

Cumva, subliniază realizatoarea emisiunii Puterea Banilor, Romanian Business Club a devenit, printre altele, un grup de suport.  Vlad Mihălăchioiu este genul de om care înțelege că undeva există o nevoie. A înțeles că cei care încep o afacere nu sunt pregătiți la început să facă față situațiilor pe care le întâlnesc și atunci a creat o comunitate de antreprenori aflați în diferite de stadii. Antreprenorii găsesc aici soluții, idei, aici vând, își dezvoltă sau își recalibrează afacerea.

Mai multe despre Romanian Business Club.

Urmărește emisiunea aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: