Ciucă a vizitat o sală de sport în Dolj: Mă bucur să văd proiecte care s-au finalizat şi cresc calitatea vieţii

Sursa foto: Nicolae Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, după ce a vizitat o sală de sport nouă, în judeţul Dolj, că finanţarea de aproximativ un milion de euro pentru acest obiectiv a fost aprobată în mandatul său de premier. ”Mă bucur să văd cum proiectele pe care le-am avizat din fruntea Executivului s-au finalizat şi cresc calitatea vieţii în ţară. Misiunea pe care am trasat-o primarilor liberali pentru următorii patru ani este atragerea de investiţii”, a subliniat el.

Nicolae Ciucă a vizitat, sâmbătă, noua sală de sport din Rojişte, judeţul Dolj, o lucrare realizată prin Compania Naţională de Investiţii.

”Tinerii de aici au acum condiţii optime pentru a practica sporturi precum handbal, baschet, volei sau tenis, la standarde europene. Aprobarea finanţării de aproximativ un milion de euro a acestui proiect a fost dată în perioada în care eram premier. Mă bucur să văd cum proiectele pe care le-am avizat din fruntea Executivului s-au finalizat şi cresc calitatea vieţii în ţară. Misiunea pe care am trasat-o primarilor liberali pentru următorii patru ani este atragerea de investiţii”, a arătat fostul premier.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: