Nicolae Ciucă despre Ucraina: „Credeam că imaginile din AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL nu se vor mai repeta în Europa”

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă și arătat stupoarea, ca întreagă Europa, referitor la prăpădul din Ucraina. Imaginile cu orașe de pe Continent rase de pe fața pământului, cu milioane de refugiați, mii de morți, gropi comune etc păreau îngropate pentru totdeauna în istorie după Al Doilea Război Mondial, a subliniat el aflat la masă cu Dinescu, la lansarea în natură a cărții „În sluba țării”.

Uitați-vă ce se întâmplă în Ucraina. Sunt imagini care arată foarte clar. Cu toții ne-am gândit că ceea ce s-a întâmplat în Al Doilea Război Mondial, când am văzut orașe, localități întregi rase de pe fața pământului, nu se va mai întâmpla.

Dacă omul a devenit suficient de înțelept și a învățat ceva din dramele respective, ar trebui să nu mai facă chestiunea asta. Iacă de ce se întâmplă în Ucraina? Dispar localități, sate, comune, orașe, oameni omorâți. Fără nicio vină. Despre ce vorbim?

Deci omul nu aici a fost o sau ciocnit două două stiluri. Stilul grandoman al șefului rus, al armatei rusești, unul imperialist. Nu mai este un onflict militar este unu ideologic, a subliniat generalul. În ceea ce-l privește pe Zelenski, ucaineanul nu avea ce face altceva decât să se apere, cu toate consecințele, a încheiat Nicolae Ciucă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: