„Tate ne-a violat şi ne-a strangulat”. Victime din Marea Britanie ale fraţilor Tate au făcut noi dezvăluiri la BBC

Sursa foto: Pexels

Două femei din Marea Britanie care spun că au fost violate şi strangulate de controversatul influencer social media Andrew Tate au vorbit cu jurnaliştii BBC despre experienţele lor, în timp ce o altă femeie a susţinut, pentru prima dată, că a fost violată de fratele mai mic al lui Andrew Tate, Tristan, de asemenea un influencer cu milioane de urmăritori.

Fraţii Tate, în vârstă de 37 şi 36 de ani, sunt acuzaţi în prezent în România de trafic de persoane şi constituirea unui grup organizat pentru exploatarea sexuală a femeilor. Andrew Tate este, de asemenea, acuzat de viol. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi ar putea fi închişi pentru mai mult de 10 ani. Aceştia neagă ferm acuzaţiile care le sunt aduse.

Andrew Tate se află în prezent în arest la domiciliu în România. În plus faţă de acuzaţiile cu care se confruntă deja, procurorii iau în considerare noi acuzaţii împotriva sa, inclusiv întreţinerea de relaţii sexuale cu un minor şi trafic de persoane minore. Ambii fraţi sunt, de asemenea, cercetaţi pentru traficarea altor 34 de femei.

Acum, două femei britanice care nu sunt implicate în cazul din România împotriva fraţilor Tate au oferit BBC relatări detaliate împotriva lui Andrew Tate despre presupuse violuri şi violenţe sexuale. Acuzaţiile datează de cel puţin 10 ani, de pe vremea când Andrew Tate locuia în Luton. O altă femeie britanică a făcut o nouă acuzaţie, de viol, împotriva lui Tristan Tate, afirmând că acesta a strangulat-o.

Anna (nume fictiv) a ieşit cu Andrew Tate în Luton în 2013. După câteva întâlniri, ea spune că s-a dus la el acasă.

„A început să mă sărute şi s-a uitat în tavan şi a spus: Mă întreb dacă ar trebui să te violez sau nu. Din senin, m-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare”, a povestit Anna, adăugând că apoi a violat-o.

Ea spune că, după atac, Tate i-a trimis mesaje text tulburătoare şi mesaje vocale despre viol şi violenţă sexuală.

„Sunt eu o persoană rea? Pentru că, cu cât nu ţi-a plăcut mai mult, cu atât mi-a plăcut mai mult”, a spus el într-un mesaj vocal. Într-un alt mesaj a scris: „Îmi place să te violez”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: