Fostul USR-ist Vlad Gheorghe jură că DREPT nu e partidul independentului Geoană: „E platformă pentru independenţi”

Vlad Gheorghe/ Sursa: Facebook

Fostul europarlamentar USR Vlad Gheorghe afirmă că formaţiunea politică DREPT pe care a înfiinţat-o nu este partidul lui Mircea Geoană, cel care candidează independent la prezidenţiale, dar în acelaşi comunicat pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook scrie că este „o platformă juridică pentru independenţi”. Deci nu e partidul independentului Geoană, e partidul care îi va susţine pe  independenţi.

„S-a tot vehiculat că e partidul lui Mircea Geoană. NU este adevărat. Nu este partidul lui Mircea Geoană, nu este ”făcut” pentru Mircea Geoană, nu îl susține pe Mircea Geoană. Și nu mai credeți ce citiți pe la alții, că au tot interesul să scrie de toate, numai ca să ne pună piedici. Când o să mă hotărăsc pe cine susțin la alegerile prezidențiale veți afla de la mine, aici, așa cum am făcut mereu”, a scris pe contul său de Facebook fostul USR-ist.

El susţine însă că DREPT este o formaţiune politică care va funcţiona ca o platform juridică pentru ca „independenţii şi partidele mici să poată candida”. Şi dacă nu candidează, oamenii au posibilitatea să se înscrie în partid „pentru a apăra fiecare vot”. Şi slujba este plătită. De unde bani?

„Toți cei care v-ați săturat de politica strâmbă din România, acum avem un partid DREPT și îi aștept alături de mine pe toți oamenii drepți care vor să se implice. DREPT este doar platforma juridică pentru ca independenții, partidele mici noi sau cele locale să poată candida adunând la comun toate resursele și să își poată apăra votul în secții. Facem #AlianțaIndependenților în Parlamentul României și învingem PSD, PNL și pe toți cei cu apucăturile lor!Dacă nu vreți să candidați puteți să vă înscrieți să fiți reprezentanți în secțiile de vot – atenție, veți fi plătiți pentru asta, NU este voluntariat. Deci faceți și un ban cinstit în timp ce apărați fiecare vot. P.S. Ca să ne înțelegem – am făcut ce trebuia ca să avem DREPTul la oameni în secțiile de vot. Acum facem curat – rămân numai oameni cu un trecut DREPT alături de noi”, completează Vlad Gheorghe.

Aşadar, e cât se poate de clar, DREPT „nu e partidul lui Geonă”, e partid pentru independenţi, Geoană fiind independent.

Fostul europarlamentar Vlad Gheorghe, ajuns în conducerea Partidului DREPT, a anunțat totodată că a câștigat contestația depusă în Justiție contra BEC și va avea reprezentanți în secțiile de vot la alegerile parlamentare și prezidențiale.

Mai multe surse indică faptul că noul Partid DREPT este format pentru ca independentul Mircea Geoană să își poată păzi voturile la alegerile prezidențiale.

Partidul DREPT a beneficiat peste noapte de o afluenţă de înscrieri, 10 deputați din USR, PNL, AUR și UDMR depunând la Secretariatul General al Camerei Deputaților actele care atestă că sunt în noua formaţiune politică. Iar scopul principal era atingerea pragului legal conform căruia orice partid cu minimum 10 deputați sau 7 senatori are dreptul la reprezentanți în secțiile de votare.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: