Dan Bucura: „Georgică Simion nu intră în turul 2″

George Simion
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

S-a ales praful de proiectul măreț al lui George Simion, prin care spera să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale, este de părere jurnalistul Dan Bucura. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Bucura susține că George Simion va lua aproximativ 15 la sută în primul tur, motiv pentru care „va rata cu grație intrarea în finala prezidențială”.

„Proiectul de azi al lui George Simion este unul eșuat”

„S-a ales praful de proiectul măreț al lui George Simion, prin care spera să intre în turul 2! Desigur, unii suveranști se pot îmbăta în continuare cu apă rece l, dar situația este în felul următor!
📍Diana Șoșoacă : 6-7 procente
📍Pastorul Terhes : 3-3,5 la sută
📍Mai ciugulește un procent și medicul dubios Răzvan Constantiescu
📍Restul merge la Georgică. Adică diferența până la 25 de procente, cât are, în fapt, bazinul suveranist în România.
Concluzia : George Simion va lua cam 15 la sută în primul tur. Adică va rata cu grație intrarea în finala prezidențială. Probabil va încerca PSD să îi mai transfere un procent sau două, fiind cea mai bună variantă de contracandidat pentru Marcel Ciolacu. Dar tot nu va fi suficient..
❗Mă aștept ca unii să facă apoplexie, citind aceste calcule. Nu mi-am propus să scriu ce vor să audă anumiți români, ci să prezint situația exact așa cum este. Și ca să se convingă toți că e ca mine, vă invit să salvați postarea asta și să 9 recitiți la sfârșitul lui noiembrie. Atunci veți vedea că am avut dreptate..
PS: Așa cum am spus acum 4 ani că AUR va intra în Parlament, într-un moment în care formațiunea nici măcar nu apărea în sondajele de opinie, așa vă spun acum că proiectul de azi al lui George Simion este unul eșuat”, scrie Dan Bucura, pe pagina sa de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: