Ciucă, la inaugurarea primului campus de învățământ dual din România, la Oradea: Premieră pentru școala românească!

Sursa foto: Facebook Nicolae Ciucă
Președintele PNL Nicolae Ciucă a participat astăzi la inaugurarea primului campus de învățământ dual din România, aflat la Oradea. La eveniment au mai participat și Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, și Ligia Deca, ministrul Educației.
„Premieră pentru școala românească! Astăzi, la Oradea, am inaugurat primul campus de învățământ dual din România. O investiție care le oferă tinerilor șansa să învețe meserii într-un mediu modern, pregătindu-i pentru viitor.
Știu ce înseamnă un drum vocațional. Adolescent fiind, am decis să merg la un liceu militar și nu am regretat nicio clipă alegerea făcută.”, a spus Nicolae Ciucă.
Liberalul a mai afirmat și că partidul său a fost întotdeauna un susținător al învățământului dual, deoarece le oferă tinerilor oportunități reale și șansa de a-și construi un viitor acasă.
„Nu este întâmplător nici că primul astfel de campus se deschide într-o administrație liberală. Noi, PNL, am susținut mereu învățământul dual. Pentru că asta e România în care eu cred și pe care vreau să o construim împreună: o Românie în care tinerii au oportunități reale, pe măsura ambițiilor lor și în care își pot clădi aici, acasă, un viitor și o familie.”, a încheiat președintele PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: