Ciolacu: Am avut reţineri în relaţiile externe. Acum am profesor de engleză. E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun

Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a mărturisit, marţi, că a avut reţineri de exemplu în relaţiile externe, unde nu se simţea confortabil şi din cauza limbii, arătând că şi acum are profesor de engleză, dar şi de economie. ”E lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”, mai spus Ciolacu.

”Am avut reţineri de exemplu în relaţiile externe. Am avut reţineri, nu mă simţeam confortabil, nu eram în zona mea. Şi din cauza limbii. Normal că lucrurile s-au demarat şi s-au învăţat. Şi protocolul. Şi acum am profesor de engleză”, a spus Ciolacu la Ştirile ProTv, întrebat ce anume îi lipseşte din perspectiva de prezidenţiabil.

El a precizat că ”e lupta fiecăruia cu el, să fie mai bun în fiecare zi”.

”Nu e o ruşine. Nu mi-e ruşine să spun, am profesor de economie”, a completat el. Prim-ministrul a mai spus că, deşi nu se simţea confortabil în zona de relaţii externe, într-un an de zi a făcut lucruri pe care nu credea că va reuşi să le realizeze şi a dat ca exemplu convingerea cancelarului Olaf Scholtz să avem un parteneriat strategic.

”Unde credeam că am eu o problemă, de fapt am putut să o rezolv şi, dimpotrivă, am găsit soluţiile cele mai bune. Am ieşit si din cercul Uniunii Europene, la Erdogan, în Israel, la Netanyahu”, a mai spus Ciolacu.

Premierul a mai spus că ”dacă ai un mandat şi o stabilitate politică, oamenii capabili vin alături de orice Guvern”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: