Liberalii anunță majorarea plafonului neimpozabil pentru pensiile militare: Sprijin pentru 200.000 de pensionari

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Pensionarii militari din România vor beneficia de o măsură importantă pentru susținerea veniturilor lor. Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat majorarea plafonului neimpozabil pentru pensiile militare de stat, de la 2000 la 3000 de lei, începând cu veniturile obținute în luna octombrie 2024. Propunerea de ordonanță de urgență a fost deja publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor.

Liberalii au anunțat pe Facebook că majorarea plafonului neimpozabil va sprijini aproximativ 200.000 de pensionari militari.

„Respect pentru pensionarii militari! Majorăm plafonul lunar neimpozabil pentru pensiile militare de stat de la 2000 la 3000 de lei. Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a publicat pe site-ul Ministerului propunerea de OUG care instituie această măsură, începând cu veniturile din octombrie 2024. Astfel, pensionarii militari care au pensii sub 3000 de lei urmează să rămână cu mai mulți bani în fiecare lună.
 „Vrem astfel să sprijinim cadrele militare care au servit cu devotament țara, asigurându-le un trai mai decent și mai sigur. Vorbim despre aproximativ 200.000 de români care vor beneficia de această nouă măsură.”, Marcel Boloș, ministrul de Finanțe”,

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: