Marcel Ciolacu afirmă că vrea să fie un preşedinte ”normal”. El îi critică pe ultimii doi şefi de stat

Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Candidatul PSD la Preşedinţie, Marcel Ciolacu, afirmă că vrea să fie un preşedinte ”normal”. El îi critică pe ultimii doi şefi de stat, susţinând că Traian ”Băsescu a tras la poartă şi cine i-a stat în cale, l-a omorât”, iar lui Klaus Iohannis ”i-a fost lene să intre pe teren”.

Marcel Ciolacu este de părere că, în ultimele două decenii, preşedinţii României au fost ”undeva sus”, iar ”de acolo vedem ură, dezbinare”.
”Eu nu vreau să fiu un preşedinte să trag la poartă. Nu ăla e rostul preşedintelui. Traian Băsescu a tras la poartă şi cine i-a stat în cale, l-a omorât, l-a băgat la puşcărie. Am avut un alt preşedinte căruia a fost lene şi să intre pe teren şi să vadă ce se întâmplă pe teren, a intervenit în funcţie de interesele partidului din care făcea parte, a jignit alt partid, a împărţit românii în buni şi răi, unii-s ciumaţi roşii, unii sunt nu ştiu cum… neţinând cont de faptul că amândoi erau preşedinţii României. Preşedintele trebuie să fie pe teren, dar el trebuie să fie arbitru, un arbitru corect, un arbitru solidar cu cel care se accidentează”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-un interviu difuzat, marţi seară, de Antena 3.
Ciolacu a susţinut că vrea să fie un preşedinte ”normal”.
”Eu vreau să fiu un preşedinte care stă lângă primul ministru, eu vreau să merg cu primul ministru de mână la preşedinta Comisiei, să negociez pentru România”, a adăugat Ciolacu.
Întrebat ce fel de preşedinte vrea să fie, el a răspuns: ”Un preşedinte normal” şi unul ”care înţelege tabloul, înţelege unde trebuie să intervii”.
El a reafirmat că România are ”o mare problemă cu aroganţa din sistemul public”, subliniind că angajaţii din funcţiile publice trebuie să înţeleagă că se află în slujba cetăţeanului.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: