Taylor Swift anunţă că o sprijină pe Kamala Harris. Anunţul, făcut imediat după încheierea dezbaterii cu Donald Trump

Sursa foto: Facebook/ Taylor Swift

Cea mai populară artistă a momentului pe plan global, Taylor Swift, şi-a anunţat susţinerea pentru Kamala Harris în alegerile prezidenţiale din SUA. Anunţul artistei a venit la doar câteva minute după încheierea dezbaterii dintre actuala vicepreşedintă democrată şi fostul preşedinte Donald Trump, oponentul ei republican în cursa pentru Casa Albă.

„Îmi voi exprima votul pentru Kamala Harris şi Tim Walz în alegerile prezidenţiale din 2024”, a declarat Taylor Swift într-o postare pe Instagram.

„Votez pentru Kamala Harris pentru că ea luptă pentru drepturile şi cauzele care cred că au nevoie de un luptător care să le susţină. Cred că este un lider ferm şi talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos. Am fost atât de încurajată şi impresionată de alegerea partenerului ei de cursă Tim Walz, care a apărat drepturile LGBTQ+, FIV şi dreptul unei femei de a dispune de propriul corp timp de decenii” – a scris Taylor Swift.

„Mi-am făcut documentarea şi mi-am făcut alegerea”, a adăugat artista câştigătoare a nenumărate premii Grammy. „Şi voi trebuie să faceţi propriile căutări, iar alegerea vă aparţine. De asemenea, vreau să spun, în special celor care votează pentru prima dată: Amintiţi-vă că, pentru a vota, trebuie să fiţi înregistraţi! De asemenea, consider că este mult mai uşor să votaţi devreme. În story la mine veţi găsi un link către locul unde vă puteţi înregistra şi datele şi informaţiile privind votul anticipat” – a transmis artista care are zeci de milioane de fani în America şi în întreaga lume.

„Ca mulţi dintre dumneavoastră, am urmărit dezbaterea din seara aceasta”, mai spune Taylor Swift în postare. „Dacă nu aţi făcut-o deja, acum este un moment excelent pentru a vă documenta cu privire la problemele în discuţie şi la poziţiile pe care aceşti candidaţi le adoptă cu privire la subiectele care vă interesează cel mai mult. În calitate de alegător, am grijă să urmăresc şi să citesc tot ce pot despre politicile şi planurile propuse pentru această ţară”, explică cea mai de succes cântăreaţă a momentului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: