Nicolae Ciucă: Nu sunt un om politic obişnuit. În politica românească e nevoie de onoare, de încredere

Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, miercuri, că nu este ”ceea ce se cheamă un om politic de carieră”, întrucât cea mai mare parte a vieţii sale a purtat uniforma Armatei Române. Renunţarea la cariera militară a cea mai grea decizie pe care a luat-o. ”În politica românească e nevoie de onoare, de încredere, de respectul faţă de cuvântul dat”, a mai transmis Ciucă.

Nu sunt un om politic obişnuit, adică ceea ce se cheamă un om politic de carieră. Am purtat o viaţă întreagă uniforma Armatei Române şi aceea a fost cariera pe care am urmat-o, treaptă cu treaptă. În politica românească e nevoie de onoare, de încredere, de respectul faţă de cuvântul dat. Trecerea de la viaţa în uniformă la cea civilă nu a fost uşoară, dar am continuat să îmi respect jurământul şi să îmi fac datoria”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a distribuit din nou link-ul către cartea sa https://nicolaeciuca.ro/in-slujba-tarii/, ”În slujba ţării”, unde oferă detalii despre viaţa şi cariera sa.

Volumul de peste 240 de pagini a fost lansat duminică, la finalul unei emisiuni de două ore în care Nicolae Ciucă a discutat cu Mircea Dinescu pe marginea acesteia.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: