VIDEO Iohannis: La Paris a fost scrisă o nouă pagină de istorie pentru sportul românesc

Sursa foto: Facebook - Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la ceremonia de decorare a sportivilor medaliati la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris, că a fost scrisă o nouă pagină de istorie pentru sportul românesc şi onorăm astăzi, în numele statului român, reuşitele remarcabile obţinute de sportivi, contribuţia antrenorilor şi implicarea asiduă a celor de la Misiunea Olimpică. El le-a transmis sportivilor că au reafirmat excelenţa şcolilor în disciplinele pe care le reprezinţă şi au demonstrat că, prin muncă susţinută şi prin perseverenţă, este posibilă performanţa la cel mai înalt nivel.

”Mă bucur să îi primesc, astăzi, aici, la Palatul Cotroceni, pe sportivii care au făcut performanţă la Jocurile Olimpice şi la Jocurile Paralimpice de la Paris încheiate recent! Indiferent de rezultate, transmit felicitări tuturor celor care au participat la competiţiile din Franţa şi vă încurajez pe toţi să continuaţi să vă autodepăşiţi! Onorăm astăzi, în numele statului român, reuşitele remarcabile obţinute de sportivi, contribuţia antrenorilor şi implicarea asiduă a celor care au susţinut delegaţiile de sportivi şi care gestionează Misiunea Olimpică din România”, a spus preşedintele Klaus Iohannis în discurs.

”Vă felicit, dragi sportivi, pentru că aţi urcat, din nou, drapelul României pe podium şi ne-aţi adus mai aproape unii de ceilalţi în emoţia de a fi parte la demonstraţia dumneavoastră de tărie de caracter şi de excelenţă sportivă”, a mai spus şeful statului. Klaus Iohannis a arătat că ”la Paris a fost scrisă o nouă pagină de istorie pentru sportul românesc”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: