VIDEO Iohannis: Este esenţial ca sportul să îşi găsească locul binemeritat în topul priorităţilor naţionale

Sursa foto: Facebook - Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la ceremonia de decorare a sportivilor medaliaţi la Jocurile Olimpice şi Paralimpice de la Paris, că este esenţial ca sportul să îşi găsească „locul binemeritat” în topul priorităţilor naţionale.

El a subliniat că medaliile obţinute de performerii români la Jocurile Olimpice şi la Jocurile Paralimpice de la Paris sunt „simbolul regenerării sportului românesc”. Şeful statului s-a adresat sportivilor şi antrenorilor lor, pe care i-a decorat.

„Dumneavoastră reprezentaţi veritabile modele pentru generaţiile de astăzi şi de mâine şi le oferiţi tinerilor încrederea că orice obiectiv poate fi atins prin muncă, dedicare şi devotament. În acelaşi timp, mesajele dumneavoastră trebuie auzite şi înţelese de către cei care au responsabilitatea de a sprijini şi promova, sub toate formele, sportul românesc, astfel încât toţi sportivii să beneficieze de ajutorul necesar pentru a face performanţă. Aşa cum am susţinut constant pe parcursul mandatelor mele de preşedinte, este esenţial ca sportul să îşi găsească locul binemeritat în topul priorităţilor naţionale”, a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: