Biden purtând o şapcă „Trump 2024”. Ce a postat echipa de campanie a fostului președinte american

Sursă foto: X / mynbc15

Preşedintele Joe Biden a făcut miercuri un gest pe care mulţi nu şi l-ar fi imaginat niciodată: şi-a pus pe cap o şapcă roşie cu sloganul „Trump 2024”, poate fără a evalua impactul imediat pe care l-ar avea, notează AFP.

Acest moment, pe care liderul american l-a vrut, fără îndoială, lejer sau plin de umor, s-a petrecut într-o unitate de pompieri din Shanksville, oraşul din Pennsylvania unde zborul United 93 s-a prăbuşit pe 11 septembrie 2001.

Joe Biden a mers la această cazarmă, exact la 23 de ani după atacuri, pentru a predica unitatea ţării, a explicat Andrew Bates, purtător de cuvânt al Casei Albe.

„Prieteneşte, i-a dat o şapcă unui susţinător al lui Trump care i-a spus apoi că, în acelaşi spirit, preşedintele ar trebui să poarte şapca lui Trump. Şi a purtat-o pentru scurt timp”, a încercat să justifice purtătorul de cuvânt.

Înregistrarea video, care a inundat reţelele de socializare, îl arată pe Biden zâmbind larg, care poartă deja o şapcă, acoperind-o cu această şapcă Trump care tocmai îi fusese oferită.

Republicanii au exploatat imediat această imagine a preşedintelui Statelor Unite purtând emblema distinctivă a partizanilor lui Trump.

„Mulţumesc pentru sprijin, Joe!”, a postat ironic pe X echipa de campanie a lui Donald Trump.

Gestul lui Joe Biden a avut loc a doua zi după dezbaterea televizată dintre Donald Trump şi Kamala Harris.

„Kamala Harris a mers atât de rău în dezbaterea de aseară, încât Joe Biden tocmai şi-a pus o şapcă Trump”, a mai scris echipa de campanie a republicanului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: