Ce nu s-a văzut la TV în timpul dezbaterii Harris vs Trump. Detaliul surprinzător observat la fostul președinte

Sursa foto: dailymail.co.uk

Dezbaterea dintre Donald Trump și Kamala Harris a fost una intensă, parditele celor doi sperând că acest eveniment le va oferi un avantaj în cursa electorală. Cu toate acestea, și pauzele pe care cei doi le-au luat au surprins tensiunea momentului.

În contrast cu dezbaterea anterioară, împotriva lui Joe Biden, Donald Trumpă dădea semne că este stresat de modul în care a decurs confruntarea cu Kamala Harris, asta în timp ce candidata democraților ppărea că se concentrează la ce avea de făcut, după cum arată o notă internă a CBS News, citată de Huffington Post.

Donald Trump și Kamala Harris nu și-au spus niciun cuvânt și nici nu s-au privit în timpul celor două pauze din timpul primei lor dezbateri electorale. Cu toate acestea, jurnaliștii au observato o serie de detalii interesante în cea de a doua pauză care ofereau indicii despre starea celor doi.

Din momentul în care moderatorii au anunțat că vor lua o pauză, Harris a început să-și noteze o serie de idei. Ar fi scris fără întrerupere în primele două minute ale pauzei, apoi a citit ceea ce a scris în următorul minut, făcând câteva ajustări, înainte de a lăsa pixul jos și de a privi în jurul camerei cu mâinile încrucișate în fața ei.

„În secunda în care mâna de scenă a spus că au liber pentru o pauză de 4 minute, Trump s-a întors spre ieșire, a oftat cu buzele închise și a ieșit de pe scenă fără să se uite la Harris”, a relatat Sara Cook de la CBS News într-o notă trimisă colegilor.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: