Rareș Bogdan cere explicații Comisiei Europene cu privire la cauzele scumpirii pieței energiei

Sursa foto: Facebook/ Rareș Bogdan
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a cerut explicații Comisiei Europene cu privire la problemele de pe piața energetică care au dus la scumpiri. Acesta dorește să afle cauzele care stau la baza scumpirilor, ce perspective există și ce măsuri are în vedere Comisia.
„Uniți pentru scăderea prețului la energie! Am cerut explicații Comisiei Europene, prin intermediul unei întrebări semnate de deputații Delegației EPP România și colegi europarlamentari din Bulgaria, Grecia, Croația și Ungaria, pentru disfuncționalitățile de pe piața energiei care au dus, pentru a 4-a lună la rând, la scumpiri nepermise. Am cerut măsuri urgente pentru a combate posibilele urmări dramatice ale acestei perturbări care afectează mai ales Europa de Est.
Despre ce convergență vorbim? Adică vorbim doar, sau și facem ceva? Mai ales că aceste dezechilibre sunt exploatate masiv de propaganda pro-rusă, antieuropeană, care subminează la baionetă orice disfuncționalitate din UE.
Deci vrem așa: cauzele care stau la baza scumpirilor din țările noastre, ce perspective există și ce măsuri are în vedere Comisia.”, a spus acesta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: