Ciolacu: Trebuie să fim solidari cu cei care sunt în nevoie astăzi. Fac apel la toţi cei care vor să ajute

Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, că trebuie să fim solidari cu cei care sunt în nevoie astăzi şi de aceea face apel la toţi cei care vor să îi ajute pe cei din Galaţi şi Vaslui, din societatea civilă sau firme.

”Sunt alături de cele patru familii care trec prin momente extrem de grele. Am fost în unele din localităţile afectate de ape. Situaţia este gravă, dar autorităţile fac orice efort posibil pentru salvarea oamenilor aflaţi în situaţii disperate”, a transmis premierul într-o postare. Şeful Executivului precizează că în acest moment au toată logistica necesară pentru a interveni rapid în zonele sinistrate.

”Ministerul Apărării, Ministerul de Interne şi autorităţile locale se implică direct. Am hotărât să trimitem tot ceea ce oamenii au nevoie: alimente, apă, pături, containere de dormit. Vom amplasa două tabere apropiate zonelor sinistrate. În momentul în care se vor retrage apele, Guvernul şi autorităţile locale vor interveni, avem tot desfăşurătorul făcut”, anunţă premierul.

Marcel Ciolacu precizează că la următoarea şedinţă de Guvern vor aloca sumele necesare din fondul de rezervă al Guvernului.

”Trebuie să fim solidari cu cei care sunt în nevoie astăzi. De aceea fac apel la toţi cei care vor să ajute, societatea civilă sau firme. Toată România este alături de Galaţi şi Vaslui. Au nevoie de ajutorul nostru!”, completează Ciolacu în postare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: