Sebastian Burduja: Îmi exprim profunda compasiune pentru toţi cei afectaţi de inundaţiile devastatoare

Sursa foto: Sebastian Burduja

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunţă sâmbătă că echipele de intervenţie lucrează 24 de ore din 24, în condiţii dificile, pentru a remedia avariile şi a reda electricitatea în localităţile afectate de inundaţiile din Galaţi, el precizând că 25.199 de gospodării se confruntă cu întreruperi ale alimentării cu energie.

”Îmi exprim profunda compasiune pentru toţi cei afectaţi de inundaţiile devastatoare şi vreau să transmit condoleanţe familiilor care au pierdut pe cineva drag”, a transmis ministrul Energiei.

Sebastian Burduja a anunţat că echipele de intervenţie lucrează 24 de ore din 24, în condiţii dificile, pentru a remedia avariile şi a reda electricitatea în localităţile afectate.
”Le mulţumesc tuturor celor care sunt acum la datorie, aşa cum au fost de fiecare dată în astfel de momente grele. Sunt în contact permanent cu colegii de la Electrica Distribuţie. Vă informez că, în urma inundaţiilor, un număr de 25.199 de gospodării din judeţul Galaţi se confruntă cu întreruperi ale alimentării cu energie electrică. Localităţile afectate sunt: Târgu Bujor (parţial),  Băneasa, Moscu,  Lunca, Jorăşti, Smulţi, Cuza Vodă , Izvoarele, Slobozia Conachi, Bereşti, Pleşa, Cavadineşti (partial), Grăpeni, Vădeni, Cuca, Suhurlui, Rediu, Plevna, Pechea, Sat Lupele, Costachi Negri,  Valea Mărului, Mîndreşti, Cudalbi, Griviţa, Corod, Brătuleşti, Blînzi , Piscu, Vameş, Slivna, Gănesti, Suceveni, Comăneşti, Puricani, Aldeşti, Săseni, Prodăneşti, Onciu, Cristeşti, Şipote”, afirmă ministrul.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: