Petre Bădică (Newsweek) o acuză pe Elena Lasconi de victimizare în urma investigațiilor despre studiile sale

Sursa foto: Facebook
Redactorul Șef al Newsweek Petre Bădică spune că în urma investigațiilor asupra notelor Elenei Lasconi de la Universitatea din Deva, aceasta a început o campanie de victimizare. 
„Imediat după ce am publicat informația că Elena Lasconi a terminat Universitatea privată Ecologică la Deva, cu note de 5 și de 6 și nu la ASE cum pretindea, șefa USR a început o puternică campanie de victimizare.
O minciună repetată de Lasconi în zecile de articole care i-au găzduit explicațiile, a fost aceea că Universitatea Ecologică din Deva era una foarte bună, unde predau profesori de elită și că ea a învins o concurență de 4 pe un loc.
Adevărul este că în 2010, când a terminat Lasconi, Universitatea Ecologică era o fabrică de diplome la fel ca celebra Spiru Haret. Documente oficiale arată că Universitatea urmată de Lasconi era AUTORIZATĂ să funcționeze PROVIZORIU.
De ce? Ministerul Educației nu avea încredere că la Ecologică se făcea școală.
Lasconi încearcă să ne convingă că a învățat pe bune și pe rupte cu argumentul că a luat diploma de licență la ASE (a dat doar examenul, cei 5 ani de Facultate i-a făcut la Ecologică) cu notă peste 9.
Ei bine, lucrarea de licență a Elenei Lasconi s-a numit „Orientarea de marketing a televiziunilor comerciale din România”.
Să nu o căutați, deoarece lucrarea nu se mai găsește nici măcar în arhivă la ASE.”, a transmis acesta

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: