VIDEO Bode: PNL se așază cu toată forța în spatele candidatului Nicolae Ciucă

Sursa foto: Lucian Bode


Consiliul Naţional al PNL care validează candidatura lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de preşedinte al României a început, duminică, în absenţa preşedintelui PNL, care se află la Slobozia Conachi. Evenimentul a fost deschis de Lucian Bode, care a declarat că PNL sprijină un om care ține cu țara, și singurul care poate să-l învingă pe Marcel Ciolacu.

„Unitatea ne va aduce victoria. Votul se câștigă cu proiecte, cu fapte, cu realizări.

PNL este partidul care nu a fugit de responsabilitate și nu și-a abandonat misiunea. PNL sprijină un om care a dovedit că ține cu țara. Un om responsabil, curajos care nu se teme de lupte politice. Nicolae Ciucă va învinge această luptă și va duce PNL la guvernare.

Ne facem treaba în comunitățile pe care le administrăm. Diferența dintre guvernarea de dreapta și stânga se vede cu ochiul liber.

Candidatul PSD are de dus o bătălie cu fostul președinte PSD, acum independent și cu fostul lor copil de mingi de pe stadioane, acum extremist.

N. Ciucă e singurul care îl poate învinge pe candidatul stângii. De aceea, toți pun tunurile pe ei. Adversarii sunt disperați. PSD știe că nu va câștiga președinția României. USR îi sapă deja groapa candidatei.

România are nevoie de PNL la guvernare, pentru că știm să aduce prosperitate și nu ne e teamă să facem reforme. Am protejat cota unică, pilonul 2 de pensii. Am dat ultimii președinți ai României. Și asta se va întâmpla și anul acesta.

Plecăm la luptă conștienți de avantajele noastre, de forța noastră politică.”, a afirmat liberalul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: