Consiliul Național PNL. Gh. Flutur: „Ciolacu a venit la cozonacii din administrația liberală. Să vedem dacă mai rămân”

Foto PS News

Prezent la Consiliul Național al Partidului Național Liberal (PNL), eveniment în cadrul căruia Nicolae Ciucă, actualul președinte al formațiunii politice, va primi validarea oficială pentru a candida la alegerile prezidențiale, Gheorghe Flutur a  declarat pentru PS News că invitația lui Ciolacu de a se alătură PSD, a fost o glumă. Acesta punctat faptul că este unul dintre liberalii „cu cicatrici adânci în lupta cu PSD”.

A fost o glumă. Sigur, o glumă, la care am răspuns pe măsura.  Eu sunt unul dintre liberalii cu cicatrici adânci în lupta cu PSD-ul, nu pot să gândesc așa ceva.

Nu am avut niciodată o relație foarte bună, nu m-au iertat mandatul ăsta. Nu a fost zi să nu fiu lovit de PSD. Am trecut peste toate pentru stabilitate și să facem absorbție de fonduri europene. În rest, gluma dumnealui nu mi-a convenit. I-am spus sau m-aș fi putut simți jignit de gluma aceasta. Dumnealui nu trebuia să se fi simțit jignit când era vorba de Buzău, dacă este în Moldova sau nu, dar fiind într-o vizită de campanie electorală, să zicem că am înțeles-o, dar a fost o glumă peste care am trecut.

Întrebat care este atmosfera la Suceva cu nouă structura politică, Gheorghe Flutur precizează că este mult de muncă iar PSD -ul a venit „la cozonaci”.

E mult de muncă. Eu, după cum vedeți, am avut două mandate. Domnul Ciolacu a venit la cozonaci. Cozonacii sunt din administrație liberală, adică e o zonă totuși prosperă, cu multe investiții. Să vedem dacă rămân, în continuare acești cozonaci”, spune Gheorghe Flutur.

Amintim că Marcel Ciolacu a glumit, vineri, la Suceava, în timpul conferinței de presă în contextual discuțiilor legate de posibilitatea ca Ion Lungu să se înscrie în PSD pentru a putea fi propus candidat al PSD la alegerile parlamentare spunând „Poate vine și domnul Flutur în PSD”.

Flutur a făcut și o referire istorică la Alexandru Lăpușneanu, interpretând vizita lui Ciolacu la Slatina prin prisma proverbului „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau”, adresat moldovenilor și bucovinenilor. Președintele PNL Suceava a concluzionat că rezultatul acestor încercări se va vedea la urnele de vot.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: