VIDEO Valeriu Iftime: Nicolae Ciucă cel mai frumos preşedinte pe care l-a avut vreodată România

Sursa foto: Nicolae Ciucă


Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Botoşani, Valeriu Iftime, afirmă că dacă Nicolae Ciucă nu va câştiga alegerile prezidenţiale, „vom fi blestemaţi” în următorii ani. El îl elogiază pe Nicolae Ciucă, despre care spune că „este cel mai frumos preşedinte uman pe care l-a avut vreodată România”.

„Dacă nu vom reuşi să câştigăm aceste alegeri, să avem o amprentă liberală la nivel de guvernare şi un preşedinte liberal în persoana domnului Nicolae Ciucă, vom fi blestemaţi patru ani şi poate mai mult. Nu există altă variantă!”, a afirmat preşedintele ales al Consiliului Judeţean Botoşani.
El spune că, pentru a schimba datele din sondajele de opinie, e nevoie de un „mesaj uman” transmis nu delegaţilor de la Consiliul Naţional al partidului, ci alegătorilor.
Iftime afirmă că pentru el „Nicolae Ciucă este un om frumos”, pe care liberalii trebuie să-l facă„ cunoscut”.
„În matematica noastră de astăzi niciun alt candidat nu se poate compara cu Nicolae Ciucă, dar niciunul (…) Domnul Nicolae Ciucă este cel mai frumos preşedinte uman pe care l-a avut vreodată România, pentru că este un om care crede în oameni, care iubeşte familia, care iubeşte ţara şi are ceva în el omenesc”, şi-a încheiat Valeriu Iftime.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: