Burduja anunță că la nivelul rețeaua electrică de la Galați nu are probleme în urma inundațiilor

Sursa foto: Facebook - Sebastian Burduja

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat după comandamentul energetic de urgenţă, convocat pentru situaţia de la Galaţi, unde au avut loc inundaţii, că vestea bună este ca la nivelul reţelei de transport a energiei electrice nu există probleme şi nici pe zona de transport-distribuţie gaze naturale. Ministrul a mai spus că staţia de transformare Pechea, care alimentează 3 linii de medie tensiune, este complet inundată şi nefuncţională. Numărul utilizatorilor nealimentaţi a scăzut la 18.415 iar prioritatea zilei este realimentarea a cel puţin 80% dintre utilizatori până la finalul zilei, a anunţat Burduja.

”Am încheiat comandamentul energetic de urgenţă, axat pe situaţia de la Galaţi. Vestea bună este ca la nivelul reţelei de transport a energiei electrice nu există probleme, aşa cum nu există probleme pe zona de transport-distribuţie gaze naturale”, a anunţat ministrul.

Burduja a precizat că, pe reţeaua de distribuţie energie electrică, staţia de transformare Pechea, care alimentează 3 linii de medie tensiune, este complet inundată şi nefuncţională.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: