Alexandru Muraru: PNL ar putea anunța o alianță de dreapta între cele două tururi de la prezidențiale

Sursa foto: Alexandru Muraru

PNL dă un nou semnal aparent de deschidere către alte formațiuni de dreapta, înaintea alegerilor din noiembrie și decembrie. Partidul Național Liberal ar putea face un anunț mai concret între cele două tururi de scrutin de la prezidențiale, spune la RFI vicepreședintele PNL Alexandru Muraru.

Liberalul Alexandru Muraru îi critică pe colegii de coaliție de la PSD: ”Funcția de președinte al României trebuie protejată de a nu fi confiscată de un pesedist, în primul rând (…). Dorința celor mai mulți dintre colegii mei din Biroul Politic Național este de a face o coaliție de dreapta, de a vedea care este rezultatul alegerilor la 1 decembrie”.

Liderul PNL Iași atrage atenția că ”PSD face acest joc de a te îmbrățișa cu forța și de a te îmbrățișa prin sugrumare, de a spune în fiecare zi că va continua o coaliție PNL-PSD, pentru a demobiliza electoratul PNL”.

Deputatul Alexandru Muraru precizează că ”este foarte clar că în momentul în care PNL și PSD își vor duce cel mai probabil candidații în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în cele două săptămâni care se scurg între turul I și turul II și mai ales în ultima săptămână, adică între alegerile parlamentare și prezidențiale, PNL va fi pus în această postură și situație de a anunța cel mai probabil o alianță de dreapta, cu partidele de dreapta, care sigur, vor trebui să mobilizeze și ele electoratul, pentru a susține candidatul PNL în turul al doilea al alegerilor prezidențiale”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: