Ciolacu se întâlneşte cu primarii din Capitală pentru a discuta despre gestionarea traficului

Sursa foto: Facebook - Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu primarii din Capitală, marţi, la ora 14.00, pentru a discuta despre gestionarea traficului din Capitală şi asigurarea energiei termice pe perioada iernii, în timp ce primarul Capitalei, Nicuşor Dan, îl cheamă la 13.00 pe premier în faţa unui şantier din Capitală.

Premierul va avea o întâlnire de lucru cu primarii din Bucureşti şi cu miniştrii care au atribuţii în gestionarea traficului din Capitală şi asigurarea energiei termice pe perioada iernii. Reuniunea urmează să aibă loc începând cu ora 14.00, potrivit anunţului Executivului.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat la rândul lui că la ora 13:00 va organiza o conferinţă de presă pe teme de urbanism şi trafic la şantierul din strada Intrarea Gherghiţei nr. 8, Sector 2.

Primarul General spune că a transmis o invitaţie oficială Prim-Ministrului Marcel Ciolacu, Prefectului Capitalei şi Inspectorului General al ISC de a efectua împreună vizita la acest şantier.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirma recent că premierul Marcel Ciolacu l-a invitat la o discuţie privind traficul din Bucureşti.

”L-am invitat şi eu la unul din zecile de mari şantiere ilegale. I-am invitat şi pe subordonaţii săi, prefectul şi şefa Inspectoratului de Stat în Construcţii, care refuză să îşi îndeplinească atribuţiile”, a spus atunci Nicuşor Dan, menţionând că discuţiile ar urma să aibă loc marţi.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: