Falcă: E normal ca Nicuşor Dan să aibă o relaţie corectă cu partidele de dreapta

Sursa foto: X

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă a declarat, luni, despre prezenţa primarului Capitalei la Consiliul Naţional al PNL, că este normal pentru Nicuşor Dan să aibă o relaţie corectă cu partidele de dreapta, pentru că doreşte să îşi realizeze atât o majoritate în CGMB şi o relaţie bună cu viitorul preşedinte şi cu viitorul Guvern şi că acesta este un foarte bun strateg, de aceea a şi câştigat alegerile pe Bucureşti.

”Nu ne-a surprins prezenţa lui Nicuşor Dan la Consiliul Naţional. Cred că este normal pentru Nicuşor Dan să aibă o relaţie corctă cu partidele de dreapta, pentru că doreşte să îşi realizeze atât o majoritate la Consiliul General cât şi o relaţie bună cu viitorul preşedinte al României şi cu viitorul Guvern”, a spus Gheorghe Falcă în emisiunea România Politică de la Prima News.

El a precizat că ”este un foarte bun strateg, de aceea a şi câştigat alegerile pe Bucureşti”. Despre o negociere a PNL cu Nicuşor Dan, pentru susţinerea la parlamentare şi prezidenţiale, Gheorghe Falcă a arătat că bucureştenii vor şti exact cum să aleagă, în special în turul doi.

”Pentru primarul general, este important să aibă o majoritate, pentru nevoia de a avea stabilitate şi a lucra în folosul cetăţenilor”, a mai spus el.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: