Marcel Ciolacu, întâlnire cu primarii din Capitală, pentru a discuta problema traficului sufocant

Sursa foto: Facebook - Marcel Ciolacu

După debutul noului an școlar, traficul din București a atins noi cote de congestie, cu timpi de așteptare foarte mari la semafoare. În acest context, astăzi, la ora 14:00, la Palatul Victoria, premierul Marcel Ciolacu va avea o întâlnire cu primarii celor șase sectoare ale Capitalei pentru a discuta posibile soluții de descongestionare a traficului.

Această este o problema nerezolvată, deși a fost un subiect intens dezbătut în campaniile electorale ale fiecărui primar. În cadrul întâlnirii, premierul va discuta și cu miniștrii care au atribuții în gestionarea traficului din București și în asigurarea furnizării de energie termică pentru perioada iernii, o altă problema sensibilă pentru bucureșteni. Această dezbatere vine pe fondul nemulțumirii crescânde a cetățenilor față de dificultățile întâmpinate în trafic, mai ales după începerea școlilor.

După 1 octombrie, odată cu începerea noului an universitar, se așteaptă că traficul din București să devină și mai aglomerat, adâncind nemulțumirea bucureștenilor care deja se confruntă cu timpi de așteptare extrem de mari în trafic. Această creștere a aglomerației vine pe fondul revenirii studenților în Capitală, adăugând un volum suplimentar de mașini pe străzile deja sufocate.

În cadrul întâlnirii de astăzi, premierul Marcel Ciolacu va discuta cu primarii și miniștrii pentru a găși soluții viabile atât pentru descongestionarea traficului, cât și pentru asigurarea unui sistem eficient de energie termică pe perioada iernii, ambele fiind teme de mare interes pentru locuitorii Capitalei.

Citeşte mai mult aici

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: