UPDATE VIDEO Incendiu la Parlament: Momentul în care piromanul e reţinut şi dus la secţie

Sursă foto: Poliția Română

UPDATE, ORA 07.57

Bărbatul suspectat că a aruncat cu benzină la intrarea vizitatorilor de la Camera Deputaţilor, în Sala Constantin Brâncuşi, a fost reţinut pentru 24 de ore.

”Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei, de astăzi să fie prezentat în faţa magistraţilor, cu propunere legală”, anunţă, miercuri dimineaţă Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost căutat, marţi, mai mult de zece ore, după ce a aruncat cu benzină la intrarea vizitatorilor de la Camera Deputaţilor, în Sala Constantin Brâncuşi, şi apoi a dispărut.

El a fost identificat şi ulterior prins şi dus la audieri.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Bărbatul suspectat că a aruncat cu benzină la intrarea vizitatorilor de la Camera Deputaţilor, în Sala Constantin Brâncuşi, a fost prins.

”În urma activităţilor desfăşurate de Poliţiştii Capitalei a fost depistat un bărbat, bănuit de comiterea faptei”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Bărbatul este suspectat că, marţi, a aruncat cu benzină la intrarea vizitatorilor de la Camera Deputaţilor, în Sala Constantin Brâncuşi, şi apoi a dispărut.

Mai multe fotografii cu chipui său au fost făcute publice de către autorităţi, prinderea sa fiind anunţată la aproape zece ore de la producerea incidentului de securitate.

Autorităţile au anunţat că fapta de care este bănuit este ”distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri”.

MAI a precizat anterior cxă această faptă se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: