VIDEO Noi investiții în transportul public din București. Ciolacu: Avem un împrumut cu BERD, de 600 de milioane euro

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că avem un împrumut cu BERD, de 600 de milioane euro, bani pentru investiţii în energia regenerabilă şi transport, inclusiv în parteneriat public-privat. El a arătat că a discutat cu primarii de sectoare şi cu primarul Capitalei despre dezvoltarea transportului public şi aşteaptă proiectele, mai ales de la Capitală.

”Asigurăm finanţări şi pentru investiţii verzi în energie şi transport, am discutat această temă a dezvoltării transportului public în întâlnirea avută ieri, cu primarul Capitalei şi primarii de sectoare. Şi vom continua să discutăm regulat, pentru că aşa e firesc”, a spus premierul, despre întâlnirea din urmă cu o zi cu primarii de sectoare şi cu primarul Capitalei.

Şeful Executivului a precizat că avem un împrumut cu Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, de 600 de milioane euro.

”Sunt bani pentru investiţii în energia regenerabilă şi transport, inclusiv în parteneriat public-privat. Aşteptăm proiectele, mai ales cele de la Capitala României”, a completat premierul.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: