VIDEO Bogdan Stoica: Mircea Geoană, nepregătit mental pentru funcția de președinte

sursa: captura de ecran

În cadrul emisiunii Puterea Știrilor, Bogdan Stoica, editorialist PS News, a criticat gafele  făcute de Mircea Geoană, pe care acesta le consideră semne clare ale unei slabe pregătiri pentru o funcție importantă de stat. În cadrul emisiunii a fost reamintit un răspuns controversat la întrebarea dacă există prea mulți ofițeri de informații în România: „Nu știm câți suntem în primul rând”, a spus Geoană.

„E un delir din punct de vedere politic, astea nu sunt gafe, sunt piese care deconstruiesc campania unui tip. În momentul acela în care a făcut acea declarație, trebuia să avem o dezbatere pe bune, cu documente pe masă dacă domnul Mircea Geoană a fost oficial acoperit. Nu zic că ar fi fost rău să fie, că e lăudabil pentru că ofițerii de informații ajută țara. Dar când ei intră în politică sunt reguli foarte clare democratice care spun că trebuie să știm cine, ce, cum și când.

Eu nu știu de ce apelăm la gafele vechi. El face gafe tot timpul, adică nu trebuie să le căutăm pe astea. El este un tip extrem de emotiv și incapabil să-și mai controleze limbajul când se află într-o situație de disconfort. Asta este un semn foarte rău, pentru că dacă ajunge să se întâlnească într-un lift din Crimeea cu Putin și ăla îi zice ”șterge-mi și mie pantofii puțin” s-ar putea să facă asta. Adică el își pierde controlul la întrebări ușoare, într-un mediu controlat. Pare să fie un om de stat nepregătit mental”, a declarat Bogdan Stoica.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: