Cosette Chichirău: Drulă și USR n-au nicio idee despre ce vor să facă cu țara

Sursă foto: Cosette Chichirău
Sursă foto: Cosette Chichirău

Cosette Chichirău, fost deputat USR, a criticat dur direcția actuală a propriului partid și pe Cătălin Drulă, acuzând lipsa de viziune politică și a unui plan clar pentru România. Într-o postare pe Facebook, Chichirău a subliniat că USR nu are nicio idee concretă despre cum ar vrea să guverneze și că, în ultimii trei ani, formațiunea nu a propus soluții reale pentru problemele țării.

„Oameni fără idei și fără curaj: Drulă. A scris ieri o postare să zică cum numai USR trebuie votat și că votul în altă parte e risipit. Singurul lui argument pentru USR este „să nu fragmentați votul”! Dar votul este fragmentat tocmai din cauza lor, că au pierdut încrederea oamenilor, care caută acum opțiuni mai bune. De trei ani, Drulă și USR n-au nicio idee despre ce ar vrea să facă cu țara. Dar votați USR ca să opriți PSD-PNL! Deși au mai dat o dată cu mucii în fasole la oprirea PSD-PNL, ei ar vrea să crezi că tot ei sunt îndreptățiți să se mai prefacă o dată. Votul util! “Votează-ne pe noi ca să nu-i votezi pe ceilalți!” Cam ăsta e nivelul de sofisticare al “liderilor” USR.
Argumentul votului util este arma disperaților care nu pot convinge. Grotescă, nedemocratică și împotriva oricărei inovații, este arma paraziților politici fără idei. Obișnuiți prea repede cu milioanele de euro din subvenția de la stat și cu locuri garantat eligibile, oamenii ăștia nu pricep de ce ar trebui să te convingă. Până la urmă, ce este “al lor” trebuie să rămână “al lor” – și uite așa, USR a devenit rapid partid sistem. Păcat”, a scris Cosette Chichirău pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: