FOTO De ce postarea făcută de Marcel Ciolacu se bazează pe o invenție

sursa: Inquam

Partidul Național Liberal a reacționat prompt după o postare recentă a lui Marcel Ciolacu, în care liderul PSD făcea referire la o presupusă discuție din 3 aprilie. PNL a clarificat că premierul Nicolae Ciucă nu a menționat niciodată această dată, nici oficial, nici off the record, subliniind că declarațiile sale se refereau strict la o discuție din primăvară, unde Ciolacu s-a angajat că PSD va susține amendamentul PNL.

„Nici vorba de 3 aprilie! Nicolae Ciucă nu a spus (nici off the record, nici in declarația de presă) nimic legat de data de 3 aprilie. A spus doar că în primăvară a avut loc o discuție, în cadrul căreia Ciolacu s-a angajat că PSD va susține amendamentul. Deci postarea făcută de Marcel Ciolacu se bazează pe o invenție”, afirmă surse PNL în replica la declarațiile lui Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a scris pe rețelele sociale, insistând că nici Nicolae Ciucă și nici președintele Klaus Iohannis nu au făcut parte din programul său în data de 3 aprilie, încercând să sugereze că PNL se contrazice. Totuși, răspunsul liderului PSD nu adresează esența mesajului PNL, care subliniază faptul că problema nu este legată de o dată anume, ci de promisiunile și angajamentele făcute.

„Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații… ”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook. 

sursa: facebook/ Marcel Ciolacu

PNL a reafirmat că susține transparența și corectitudinea politică și că, în această situație, răspunsul lui Ciolacu nu face decât să evite subiectul real – respectarea angajamentelor asumate în cadrul discuțiilor din primăvară.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: