Rareș Bogdan: Ciolacu minte. Îi este frică de baronii PSD, care l-au luat captiv

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, afirmă că liderul PSD, Marcel Ciolacu, minte și se teme de baronii PSD.
Bogdan spune că PSD reprezintă un ”pericol mortal” pentru România, deși a încercat ”să-și spele imaginea în Europa prin intermediul PNL”.
”Ciolacu minte. De ce? Îi este frică de baronii PSD, care l-au luat captiv. PSD vrea toată puterea și este un pericol mortal pentru România. PSD nu s-a schimbat, desi liderii acestuia au încercat să își spele imaginea în Europa prin intermediul PNL.
P.S. Mâine amănunte incendiare despre situația financiar – economică în care se află cu adevărat România și nepriceperea fostului baron de Buzău în treburile guvernării”, a afirmat Bogdan, într-o postare pe Facebook.

Reacția lui Bogdan vine după ce Ciolacu i-a răspuns marți seară partenerului său de coaliție, Nicolae Ciucă, spunând că, pe data de 3 aprilie, „nici el, nici Iohannis, nu au fost in programul meu”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: