Tănase Stamule (PNL): Cu un analfabet economic precum premierul Ciolacu economia României se va duce în cap

Sursa foto: revoblog.ro
Economistul Tănase Stamule critică lipsa cunoștințelor în domeniul economic ale actualului premier Marcel Ciolacu, în urma declarațiilor privind impozitarea progresivă, naționalizarea pilonului II de pensii, sau despre reducerea pragului de impozitare a microîntreprinderilor. 
„Avem o cădere a investițiilor străine în România? Avem! De ce? Fiindcă nimeni nu știe ce va fi anul viitor și la ce sa să se aștepte. De ce nu știe? Fiindcă nici premierul nu știe economie! Azi spune că punem impozitul progresiv, mâine naționalizează pilonul doi de pensii, poimâine prelungește impozitul pe cifra de afaceri la companiile mari. Niciun investitor serios nu va veni atât timp cât avem atâtea variabile pe masă!
Colac peste pupăză, covrigarul șef vrea să și reducă pragul de impozitare a microîntreprinderilor de la 500 000 Euro la 90 000 de Euro, fiindcă spune el, oricum nu e electoratul PSD.
Cu un analfabet economic precum premierul Ciolacu economia României se va duce în cap. Omul pur și simplu nu ințelege nimic!”, a declarat Tănase Stamule.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: