Surse: PSD i-a cedat lui Dan Voiculescu pozițiile șapte de la Senat și opt

Sursa foto: Inquam photos/Octav Ganea

PSD i-a cedat lui Dan Voiculescu pozițiile șapte de la Senat și opt, la Camera Deputaților, eligibile, de pe listele din București, afirmă surse politice. La ora redactării acestei știri nu era clar ce persoane vor ocupa aceste poziții. Dan Voiculescu a scris, pe blogul său, că el personal nu va candida.

Dan Voiculescu și-ar putea plasa clientela și pe listele din alte județe.

Este posibil ca, în schimbul acestei decizii a PSD, trustul media controlat de Dan Voiculescu să intensifice sprijinul pentru candidatura la președinție a lui Marcel Ciolacu. În primăvară, Antena 3 l-a mediatizat puternic pe Mircea Geoană.

PSD i-a cedat lui Dan Voiculescu

Fostul primar PUSL al Sectorului 5, Piedone Popescu, ar putea fi preluatpe lista PSD din Giurgiu, urmând să candideze la Senat, conform Defapt.ro.

Și în 2020, Marcel Ciolacu a plasat pe listele PSD mai mulți oamenidin partidul lui Dan Voiculescu, precum Grațiela Gavrilescu sau Popescu Vlad-Piedone, fiul primarului de la Sectorul 5. Vlad-Piedone Popescu a fost ales acum primar al acestui sector, în locul tatălui său.

Elisabeta Lipă, Victoria Stoiciu şi Florin Jianu se vor afla pe lista PSD la alegerile parlamentare, au precizat surse din PSD, existând discuţii şi cu Victor Ponta privind o candidatură, dar fără nicio decizie până în acest moment, arăta, azi.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: