Ciolacu, la Comandamentul pentru gestionarea efectelor inundaţiilor: S-a acţionat profesionist, ca la carte

Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni dimineaţă, la Comandamentul pentru gestionarea efectelor inundaţiilor, că pentru gestionarea avertizărilor de inundaţii în mai multe zone din ţară autorităţile au acţionat profesionist, ”ca la carte” şi a adăugat că se bucură că au fost luate măsuri preventive pentru a exclude pierderile de vieţi omeneşti. El a menţionat că autorităţile vor rămâne în alertă în următoarele ore, pentru a se asigura că nu vor fi probleme.

”Din punctul meu de vedere s-a acţionat profesionist, ca la carte, şi mă bucur mult că am luat nişte măsuri preventive astfel încât să excludem pierderile de vieţi omeneşti. Vreau să mulţumesc pompierilor, jandarmilor, militarilor şi poliţiştilor pentru toată această perioadă,  în mod deosebit pentru azi noapte, fiindcă împreună cu prefecţii, cu autorităţile locale în judeţele vizate, aţi avut o noapte albă ca întreaga echipă de la Ministerul de Interne. Eu vă mulţumesc şi rămânem în continuare în alertă. Oamenii se vor întoarce la locuinţele lor, dar nu avem nicio victimă. Acest lucru este cel mai important”, a transmis premierul Marcel Ciolacu Marcel Ciolacula Comandamentul pentru gestionarea efectelor inundaţiilor, care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne.
Premierul a precizat pe pagina sa de Facebook, că o situaţie deosebită a fost la Galaţi, unde au fost evacuate peste 5900 de persoane. ”Paza bună trece primejdia rea! Asta înseamnă să acţionezi profesionist, să iei – preventiv – toate măsurile necesare pentru protejarea vieţilor omeneşti şi a bunurilor materiale. O situaţie specială a fost la Galaţi, unde din cauza inundaţiilor recente a fost necesară evacuarea preventivă a peste 5.900 de persoane. Toţi oamenii trebuie să se întoarcă acum, în siguranţă, la casele lor.  Rămânem în alertă şi în următoarele ore, astfel încât să ne asigurăm că nu vor exista niciun fel de probleme”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.
La comandament au mai fost prezenţi ministrul Afacerilor Interne Cătălin Predoiu şi secretarul de stat Raed Arafat.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL