Primăria Sectorului 4: Experţii clasează Planşeul Unirii ca fiind un pericol pentru circulaţia rutieră şi pietonală

Sursa foto: Rareș Hopincă

Primăria Sectorului 4 anunţă că experţii care au analizat Planşeul Unirii consideră că, în lipsa unor lucrări de intervenţie executate în regim de urgenţă, anumite zone ale plăcii de beton ar putea cădea şi ar putea produce pierderi de vieţi omeneşti.

Specialiştii respectivi aduc noi completări expertizelor tehnice întocmite cu privire la starea structurii şi încadrează anumite zone ale acesteia ca fiind „pericol public” pentru circulaţia rutieră şi cea pietonală, se arată într-un comunicat transmis de autoritatea locală.

„Conform celui mai recent punct de vedere întocmit de specialişti, în lipsa unor lucrări de intervenţie executate în regim de urgenţă, anumite zone ale planşeului Unirii ar putea cădea şi ar putea produce pierderi de vieţi omeneşti”, precizează primăria.

În documentul transmis luni de experţi către Sectorul 4 se arată că „unele zone din planşeul podului peste râul Dâmboviţa se constituie în ceea ce se poate numi ‘pericol public’, întrucât cedarea lor poate conduce la pierderi de vieţi omeneşti”.

Experţii menţionează că zona critică se află în apropierea intersecţiei cu pasajul subteran Unirii, acolo unde s-au evidenţiat „două fundaţii care prezintă toate caracteristicile unor ruperi de material”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: