Salariu de 4.000 €/lunar și mașină de serviciu pentru românii care au această meserie. Unde e jobul

Sursa foto: Pexels

Salarii de 4.000 de euro lunar, mașină de serviciu și alte beneficii pentru românii care știu o meserie căutată într-o țară europeană. Condițiile de muncă sunt speciale, iar din acest motiv este nevoie de seriozitate maximă.

Se oferă salarii de 4.000 de euro lunar, mașină de serviciu și alte beneficii pentru românii care știu o meserie căutată.  Condițiile de muncă sunt speciale, iar din acest motiv este nevoie de seriozitate maximă.

Locul de muncă este în Belgia și este nevoie de experiență pentru acest job.

Salariu de 4.000 €/lunar și mașină de serviciu pentru românii care au această meserie. Unde e jobul?

O companie caută să angajețe tehnicieni de telecomunicații cu experiență de minim 5 ani. Salariul este de până la 4.000 de euro lunar la care se adaugă și alte beneficii.

Cei care vor să se angajeze trebuie să aibă cunoștințe tehnice, mai ales pe partea electrică, să fie disponibili la depasări în cea mai mare parte a timpului, să poată lucrea la înălțime și să aibă permis categoria B.

Conform anunțului posta pe o platformă de recrutare, este vorba despre contract de muncă cu program de lucru full-time, concedii conform legislației belgiene, autoturism, laptop și telefon de serviciu. În plus diurna este asigurată pentru fiecare zi lucrată.

Pachetul salarial începe de la 3.2000 de euro / lună și ajunge la 4.000 de euro.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: