Alegeri prezidențiale. Robert Sighiartău: Finala va fi între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Sursa foto: facebook

Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL, a declarat că finala alegerilor prezidențiale din 2024 va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.  Sighiartău a subliniat importanța unei alianțe de dreapta pentru a înfrunta Partidul Social Democrat.

„Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Marcel Ciolacu știe asta și de acceea folosește retorica asta prin care spune, domnule, noi vrem cu PNL-ul.

Nu, noi am spus foarte clar și o spun și eu răspicat. Noi vrem o alianță de dreapta pentru că mai ales la ce se întâmplă din punct de vedere economic, nu numai la nivelul României, ci la nivel european și internațional, ai nevoie de o gândire de dreapta, pentru că altfel o să ai mari probleme financiare. PSD-ul a luat de la cei care muncesc și a dat la cei care nu muncesc, pentru că ăsta e electoratul lor. Ei bine, din acest punct de vedere, pot să vă asigur că Nicolae Ciucă vrea această guvernare de dreapta și vrea să-l bată pe Marcel Ciolacu în turul 2.

Dacă vrem să batem PSD, atunci trebuie să votăm cu Partidul Național Liberal. Sigur că Marcel Ciolacu face un joc, inclusiv la nivelul organizațiilor județene, prin care vrea să întărească falanga AUR și de asta încearcă să-l crească prin diferite metode. Sigur, nu va reuși pentru că AUR e departe, foarte departe în sondaje de o intrare în turul 2. Însă asta este singura șansă prin care ei ar putea să se gândească la Președinția României. Așadar, noi suntem cei care putem bate Partidul Social Democrat și da, ne dorim o guvernare de dreapta”, a declarat Robert Sighiartău.

Vicepreședintele PNL a evidențiat că o guvernare de dreapta este esențială, mai ales în contextul provocărilor economice la nivel național și european.

„Când vorbesc de dreapta, vorbesc de măsuri de dreapta economice, care să susțină economia, întreprinderile private, oamenii care muncesc, oamenii cu profesii liberale. Restructurarea numărului de bugetari, pentru că sunt prea mulți, în primul rând, eliminarea agențiilor care pur și simplu nu fac nimic, taie frunze la câini și asigură niște locuri de muncă pentru apropiații unor politruci”, a explicat acesta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: