VIDEO Virgil Guran despre coaliția de guvernare: Comunicarea a fost afectată de îngâmfarea lui Marcel Ciolacu

sursa: captură de ecran

Într-o recentă emisiune a Puterea Știrilor, senatorul PNL Virgil Guran a subliniat dificultățile de comunicare din cadrul coaliției de guvernare, punând accent pe atitudinea lui Marcel Ciolacu. Guran a afirmat că, deși coaliția în sine funcționează, discuțiile și colaborarea între partide au fost afectate de comportamentul liderului PSD.

„În momentul de față putem să traducem lucrurile în felul următor. Nu mai există o comunicare bună în coaliție pentru că acest lucru a fost întrerupt de atitudinea pe care o are Marcel Ciolacu. Este o atitudine de îngâmfare și nu e o comunicare normală. Atunci când Nicolae Ciucă a fost premier, orice măsură se lua, discuta cu Marcel Ciolacu, exista o bună înțelegere, nu începea să ia măsuri pe cont propriu, lucru care în momentul de față nu se întâmplă și de aici au fost tot felul de discuții.

Cei de la PSD încearcă de multe ori să demonstreze că doar ei fac și din păcate au și indus acest lucru în rândul unor oameni, ceea ce nu este corect, este un fel de manipulare și cred că de asta România rămâne în urmă, pentru că oamenii de multe ori sunt manipulați, nu sunt lăsați să vadă exact ce se întâmplă și cum se întâmplă. Deci coaliția în esența ei funcționează, pentru că avem miniștri acolo care lucrează. Problemele importante le discutăm inclusiv în Parlament dar s-a accentuat această concurență. Într-un fel este de înțeles pentru că suntem foarte aproape de alegeri și fiecare partid vrea să obțină un scor bun. Cred că cei de la PSD trebuie să-și revizuiască atitudinea”, a declarat senatorul PNL.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: