Alegeri parlamentare. PNL Satu Mare a depus oficial lista de candidați

Sursa foto: PNL Satu Mare

Partidul Național Liberal Satu Mare și-a depus, astăzi, listele cu candidații pentru Camera Deputaților și Senatul României la Biroul Electoral Județean, listă aprobată anterior în cadrul ședinței Biroului Politic Județean, în urma unui vot secret.

Pentru Camera Deputaților, lista PNL este deschisă de președintele organizației județene a partidului, Adrian Cozma, de profesie avocat și deputat în funcție, urmat de Costea Ciprian Dan, economist și lector universitar, Boitor Anișoara, profesor, Dobie Răzvan, inginer, Ristea Alina Aurelia, economist, Murgu Bianca Arabela, jurist și Horvat Alexandru, inginer.

La Senat, candidații sunt Pop Romeo, medic veterinar și fost subprefect; Kichel Nicoleta Anamaria, profesor; Pop Grigore, economist; Bocian Vasile, inginer.

În campania de adunare de semnături ce a precedat depunerea oficială a candidaturilor, PNL Satu Mare a obținut susținerea din partea a 20.000 de sătmăreni, notează satmarenii.ro.

„Azi continuăm ceea ce am început de câțiva ani, vom reprezenta în continuare românii și vom lupta pentru România și toți sătmărenii. Aceasta este echipa cu care candidăm pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților și Senatul României. O echipă de profesioniști, de oameni serioși, o echipă formată din oameni care au demonstrat fiecare dintre ei, atât pe plan profesional, cât și în viața personală, că sunt oameni de nădejde, oameni care, cu siguranță, vor fi folositori județului Satu Mare.

Mă interesează, în continuare, să îmi susțin proiectele pe care le-am început și acesta a fost unul dintre motivele pentru care mi-am dorit să continui în Parlamentul României, și anume lupta pentru dezvoltarea județului Satu Mare, pentru sănătatea din județul Satu Mare, pentru învățământ, pentru agricultori, pentru păstrarea și promovarea tradițiilor, credinței și a tot ceea ce este românesc.

Principalul mesaj al acestei campanii va fi mandatul pe care l-am avut în ultimii patru ani, în care consider că m-am luptat în fiecare zi în Parlament pentru județul Satu Mare” – a declarat Adrian Cozma.

La rândul său, primul pe lista pentru Senat, fostul subprefect Romeo Pop a dat asigurări că liberalii nu vor face figuraţie în Parlament.

“Cu siguranţă suntem animaţi de gânduri bune, serioase. Avem planuri concrete pentru dezvoltarea acestui judeţ, pentru a-l aduce la un moment dat în rândul judeţelor dezvoltate ale României. Dacă sătmărenii ne vor vota, noi nu vom face figuraţie în Parlamentul României, ci vom merge cu proiecte pe care le vom susţine cu toată puterea. Este imperios necesar ca acest judeţ, care se află la confluenţa a trei ţări, să fie conectat, în sfârşit, la autostrada M3 a Ungariei şi să ne putem conecta, într-un viitor cât mai apropiat, la autostrada naţională a Transilvaniei” – a declarat Romeo Pop.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: