Sechestru record de bunuri în valoare de 47 de milioane de euro în Italia. Printre acestea, cea mai veche navă din lume

Sursa foto: Wikipedia

Sechestru record din partea fiscului italian de la un om de afaceri: bunuri în valoare de 47 de milioane de euro. Printre acestea şi cea mai veche navă din lume.

Ferrari, Rolls Royce, Jaguar, Bentley, case în Monte Argentario, vile în Sardinia și Olgiata, bijuterii și o colecție de 77 de ceasuri. Acesta este bilanţul bunurilor puse sub sechestru în urma operaţiunii de amploare desfăşurate de autorităţile italiene cu privire la omul de afaceri italian Gabriele De Bono, acuzat de o schemă complexă de facturi false și spălare de bani.

Conform Corriere della Sera omul de afaceri italian a mai fost arestat în 2018, iar acum Guardia di Finanza a pus sechestrul bunurile sale în valoare de aproximativ 47 de milioane de euro în mod preventiv, procurorii au motivat această măsură pentru că De Bono ar reprezenta ” pericol social”, având în vedere numărul mare și tipul infracțiunilor de care este acuzat.

Printre bunurile confiscate figurează şi Lulworth, o navă cu pânze din 1920, cea mai veche din lume din categoria sa, are chiar și o pagină Wikipedia dedicată: are o lungime de 46 de metri, un catarg principal de 52 de metri și vele care acoperă o suprafață de peste 1.300 de metri pătrați

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: