Alegeri prezidenţiale. Ludovic Orban şi-a depus candidatura la BEC

Sursa foro: Ludovic Orban

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, şi-a depus sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale, la Biroul Electoral Central. el anunţând că odată ajuns preşedinte, va face tot ce este constituţional şi legal posibil, să numească un premier liberal şi o guvernare liberală de centru-dreapta care să anuleze practic toate măsurile aberante, fiscale şi de altă natură, care au fost luate de guvernele Ciucă şi Ciolacu.

Înainte de depunerea candidaturii, Forţa Dreptei, Partidul Mişcarea Populară, Alternativa Dreaptă şi Partidul Naţional Ţărănesc Maniu-Mihalache s-au reunit şi au ratificat constituirea Alianţei Forţelor de Dreapta (liberal-conservatoare) şi susţinerea candidaturii lui Ludovic Orban, la alegerile prezidenţiale.

”Candidatura mea este o candidatură firească, o candidatură normală, o candidatură naturală care este încununarea unei cariere de peste 33 de ani în serviciul cetăţianului român. Sunt un om obişnuit, un om simplu, un om care a fost crescut de oameni simpli şi muncitori şi care a frecventat cei şapte ani de acasă cu asiduitate, iar cei şapte ani de acasă au fost o călăuză pentru toată cariera mea în spaţiul public”, a spus Orban la sediul BEC.

”Nu mă laud cu şcolile pe care le-am făcut, dar pot să vă spun sigur că n-am umblat la CV ca să mă înfrumuseţez biografia. N-am fost un tocilar şi un elev de nota 10, dar am luat toate examenele la care m-am înscris şi am încercat pe lângă a învăţa ceea ce mi-au transmis profesorii, învăţătorii, profesorii universitari, am căutat să înţeleg lucrurile cu mintea mea şi să încerc să-mi formez gândirea raţională, gândirea logică, care m-a ajutat în toată cariera pe care am avut-o în viaţa publică”, a mai spus Orban.

Liderul Forţa Dreptei a arătat că nu l-a adus nimeni şi nu l-a scos ca pe un iepure din Joben, aşa cum au apărut foarte mulţi oameni de la vârful Puterii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: