Cine e colega din SOS care a scos-o pe Șoșoacă din cursa prezidențială? „Vinde locuri cu 100.000 €”

Sursa foto: Captura video

Cine e colega din SOS care a scos-o pe Șoșoacă din cursa prezidențială? „Vinde locuri cu 100.000 €”. Amalia Belantoni e şefa filialei SOS Călăraşi, care a intrat în conflict deschis cu Şoşoacă.

Belantoni confirmă indirect informațiile de la ANAF, publicate de Newsweek România, conform cărora SOS este inactiv fiscal.

Cine e colega din SOS care a scos-o pe Șoșoacă din cursa prezidențială? „Vinde locuri cu 100.000 €”

„Diana Iovanovici Șoșoacă nu a depus niciun fel de bilanț, nu a depus niciun fel de activitate economică, nu are o comisie de cenzori.

Însuși trezorierul m-a contactat și mi-a spus că este adevărat faptul că nu are un trezorier pentru că el și-a dat demisia după 2 luni de la întocmirea acestui partid.

Astăzi, contabilul și-a dat demisia, pentru că doamna Iovanovici Șoșoacă nu dorea să-i prezinte niciun fel de acte contabile, bilanțuri, ca să poată întocmi aceste referate fiscale.

„Postul meu de la Călărași am auzit că a fost vândut cu 100.000 de euro. Mai avem alte locuri cărora li s-au cerut 40.000 de euro, pe la Hunedoara. (…)

Am un dosar întreg cu S.O.S.-ul penal. Sunt rezultate de la Autoritatea Electorală Permanentă (…)”, a spus Belantoni.

Partidul lui şoşoacă a fost inactiv începând cu data de 12 asugust. Abia pe data de 19 septembrie, adică după aproape 40 de zile, partidul a redevenit activ fiscal.

În timpul în care a fost inactiv fiscal partidul Dianei Șoșoacă NU a putut face plăți, să își plătească angajații sau să primească donații.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: