Studentă ajunsă la spital cu zeci de înţepături de ploşniţe, după ce s-a cazat în cămin, în Regie

Sursa foto: Pixabay

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu publică fotografii şi documente medicale ale unei studente cazate în unul dintre căminele complexului studenţesc „Regie” din Bucureşti, Berceanu susţinând că fata a ajuns la medic, cu înţepături de ploşniţe, după ce s-a cazat într-o cameră de cămin. Berceanu se adresează, în acest context, premierului Marcel Ciolacu, făcând trimitere la unul dintre sloganurile de campanie ale PSD.

„Marcel Ciolacu crezi că studenţii devoraţi de ploşniţe şi corupţie, în prima noapte de cămin, mai sunt mândri că sunt români?”, scrie Berceanu, pe Facebook.

„Împreună cu Ale, studentă în primul an la Biologie, cazată în Regie, căminul C, la etajul 2, am fost la Camera de Gardă a spitalului Matei Balş. Era muşcată toată de ploşniţe. Administraţia căminului C, administratoarea i-a spus că a venit cu insectele d-acasă. Că să se descurce, că salteaua e nou-nouţă cu toate că se vede clar că are un an, cel puţin. Administraţia a spus că e treaba lor că-s nespălate şi vin de la ţară cu ploşniţele în raniţe. Ale vine dintr-o casă exemplar de curată, dar asta nu contează”, scrie, pe reţeaua de socializare, Octavian Berceanu.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: