Maia Sandu reacționează la acțiunile pro-rusului Șor de a cumpăra voturile: Vor ca Moldova să meargă pe o cale greșită

Sursă foto: Maia Sandu

Lidera de la Chișinău susține că mituirea alegătorilor de către gruparea criminală condusă de oligarhul fugar Ilan Șor, cu scopul de a influența referendumul și alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie, reprezintă o dovadă că cei care dau banii „vor ca Moldova să meargă pe o cale greșită.

,,Este o dovadă că cei care dau acești bani, vor ca Moldova să meargă pe o cale greșită, vor să controleze moldovenii, vor să decidă ei cu banii lor murdari”, a declarat Maia Sandu.

Îndemnul Maiei Sandu

Totodată, lidera de la Chișinău a îndemnat toți moldovenii să fie vigilenți, să ,,aleagă pentru ei în baza lucrurilor adevărate”, dar și să nu se implice în scheme de corupție pentru ca acestea sunt ilegale.

,,Instituțiile o să sancționeze, așa cum au anunțat. Au colectat probe și o să sancționeze oamenii care se lasă implicați în aceste scheme de corupție. Noi iubim țara noastră și noi vrem cei mai bine pentru țara noastră și de aceea trebuie să votăm pentru viitorul copiilor noștri, dar și pentru prezentul nostru”, a conchis Maia Sandu în timpul celui episodului patru din cadrul jurnalului de campanie.

Mituirea alegătorilor

Potrivit probelor acumulate până acum de structurile de drept, persoanele afiliate organizației criminale conduse de Ilan Șor racolează moldoveni care, în schimbul banilor, vor vota cu un candidat stabilit din timp la alegerile prezidențiale, dar și contra referendumului privind aderarea Republicii Moldova la UE. Iar până acum circa 13.000 de moldoveni ar fi mituiți.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: